POPS Estonia asutamine

Eesti Langevarjuklubi korraldatud rahvusvahelise langevarjulaagri Parasummer 2012 käigus asutasid 15 langevarjurit täna seltsingu POPS Estonia, mis ühendab inimesi, kes on elanud vähemalt 40 aastat vanaks ning sooritanud Eestis vähemalt ühe langevarjuhüppe.

POPS Estonia asutajad

foto: Piret Säde Lain

POPS Estonia asutajaliikmed on Peeter P. “wolli” Mõtsküla, Kalev “Doktor” Ollo, Tõnu Lepp, Antti “dprks” Kopliste, Tõnis Malbe, Jüri Kuru, Toomas Soome, Väino Ellamik, Vahur “Lohe” Lember, Gunnar Palm, Viktor Jena, Reiko “Peedu” Teepere, Veiko “Vx” Vaikmaa, Indrek Pärtel ning Kari “Karppa” Aaltonen. Seltsingu juhiks (Top Pop) valiti Peeter P. “wolli” Mõtsküla.

POPS Estonia on Parachutists Over Phorty Society rahvuslik organisatsioon.

Parasummeril on kavas püstitada ka esimesed POPS Estonia rekordid.